De uitvaart

Bij een uitvaart is tegenwoordig vrijwel alles mogelijk. Nabestaanden kunnen bewust zoeken naar een eigen sfeer en eigen ideeën aandragen. Samen kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn. We hebben het over de laatste verzorging: doet u dat zelf, helpt u mee, thuis of op een andere plek? En waar wordt iemand opgebaard?

Mijn ervaring is dat voor de uitvaarten die vanuit mijn onderneming worden begeleid er zeer regelmatig gebruik wordt gemaakt van heel andere en unieke locaties dan de aula.

Zo kunt u denken aan een ceremonie op een geliefde plek in de natuur waar de overledene graag kwam. Of een ceremonie in de tuin met eventuele tenten bij slecht weer. Ook wanneer er genoeg ruimte is, kan het plaatsvinden in het eigen huis. Daarnaast kan het ook in het geliefde café, restaurant of clubgebouw.

Uiteraard kunnen we ook gebruik maken van aula’s van de bekende begraafplaatsen en crematoria in en rond Wageningen, zoals bijvoorbeeld De Algemene begraafplaats Wageningen die ook inmiddels een natuurbegraafplaats gedeelte heeft, begraafplaats Renkum, het crematorium in Ede, het crematorium in Arnhem, Heteren, of t Lief in Beesd.
En zeker valt te denken aan de natuurbegraafplaatsen Koningsakker en Heidepol in Arnhem.

IMG_8117