Over mij

Na ruim 30 jaar therapeut en (kinder-)coach te zijn geweest en altijd zal blijven, heb ik mijn wens die ik al lange tijd geleden uitsprak:” als ik terugkom op deze wereld word ik uitvaartondernemer”, nog in dit leven opgepakt.  Een paar jaar geleden was ik met mijn zoon in Maastricht waarop deze uitspraak aan de orde kwam en mijn zoon zei: “mama waarom wachten tot je weer terugkomt”. Je hebt zoveel kennis in huis en ik denk dat je dit heel goed zou kunnen, waarom dan niet nu!”  Ik dank dan ook mijn zoon voor zijn heldere geest en het zetje wat ik kreeg.

Ook kom ik mijn cliĆ«nten tegemoet die in een terminale fase zijn van hun leven en waar ik vaak als het einde nadert gevraagd wordt om te komen. Wat is het dan mooi om ook het afscheid en uitvaart te mogen regelen?

Ik was toe aan een nieuwe uitdaging in mijn leven.

Mijn achtergrond als therapeut blijkt een gedegen ondergrond te zijn. Ik was immers al jaren betrokken bij mensen met wie ik samen een oplossing probeerde te zoeken voor hun problematiek in hun leven. Afstemmen is hierbij een belangrijk element in mijn werk als therapeut.

Ook als uitvaartleider geldt dit op praktisch, alsook op emotioneel gebied.

 
 
sylvia heijnens