Kosten en verzekering

Heeft u een uitvaartverzekering? Ook dan kunt u bij uitvaartbegeleiding Wageningen terecht.
U bent namelijk niet gebonden aan de uitvaartondernemer die uw verzekeraar u toewijst.

Naturapolis of kapitaalverzekering
Bij een uitvaartverzekering zijn er twee belangrijke varianten te onderscheiden, de natura uitvaartverzekering en de kapitaalverzekering. Een natura uitvaartverzekering is gebaseerd op het vergoeden van zowel producten als diensten. Bij een kapitaalverzekering heeft u een geldbedrag verzekerd dat bij overlijden beschikbaar komt voor uw uitvaart. U kunt contact opnemen met de verzekeraar om te informeren naar de uitkeringsmogelijkheden. Dit kan ik ook voor u doen.

Kosten uitvaart
Elke uitvaart is uniek en persoonlijk van aard. De kosten van een uitvaart hangen daarbij sterk af van uw eigen wensen en keuzes die u maakt. Een uitvaart kost gemiddeld tussen de € 6.000,– en € 9.500,–.

Voor elk beschikbaar budget moet een mooie en memorabele uitvaart mogelijk zijn. Op basis van een persoonlijk gesprek en uw wensen maak ik een overzichtelijke offerte voor de volledige begeleiding van de uitvaart. Ook zijn hierin de bijkomende kosten opgenomen voor het inhuren van diensten van derden, huren van locatie(s) of de inkoop van producten.

U weet zo altijd waar u aan toe bent en u zult niet voor verrassingen komen te staan. Graag hoor ik van u wat uw wensen zijn in relatie tot de te verwachten kosten.